Afgelopen vrijdag was Ali B te zien in het programma College Tour. Tijdens het programma richtte Ali B zich naar de camera om Geert Wilders uit te nodigen voor een gesprek in het programma. “Ik heb veel vragen,” zei hij. 

Afgelopen vrijdag was Ali B te gast bij College Tour waarin Twan Huys en studenten vragen mogen stellen. In het programma vroeg Twan Huys of Ali B in College Tour in gesprek zou willen gaan met Geert Wilders. Ali antwoord: “Ja, ik heb zoveel vragen voor Geert. Moet ik ook weg van Geert? En als hij niet alle Marokkanen bedoelt, waarom zegt hij dat niet dan? Er bestaan bijvoeglijk naamwoorden die je kan gebruiken om duidelijk te maken wat je bedoelt,” zei Ali waarop gelach en applaus volgde.

Huys zei dat College Tour Wilders probeert uit te nodigen, maar zonder succes en vroeg of Ali hem wilde uitnodigen op camera. En dat deed hij. Ali richtte zich naar de camera en nodigde Wilders uit. We zijn benieuwd of Wilders de uitnodiging zal aannemen.

Naast het gesprek over Wilders en de uitnodiging, vertelde Ali B persoonlijke verhalen in het programma en deelde hij mooie tips uit voor het waarmaken van je dromen. De hele uitzending kan je hier bekijken.


Volg ons:


Yellah, deel a mattie
Redactie
In 2012 opgericht met als doel allochtoon op een andere toon te representeren. Om te werken aan een pro-acceptatie maatschappij en positieve beeldvorming. Zo positief dat iedereen allochtoon wil zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in