André Romelle Young, oftewel Dr. Dre, begon zijn carrière als rapper in Amerika. De zwarte rapper begon net als iedere andere rapper gewoon op straat. Hij groeide op in de ghetto van Californië.  Later brak hij door in Amerika en daarna door de hele wereld.

Hij stond al bekend als één van de bekendste en meest succesvolle rappers. Maar Dr. Dre is niet alleen rapper, hij is ook een echte zakenman. Dat bewijst hij door onder andere de grootste hiphopproducent ooit te worden met zijn label. Ook is hij de grondlegger van G-Funk. In 2014 verkocht hij zijn koptelefoon onder het merk Beats By Dre voor 2,3 miljard aan Apple en werd daarmee de allereerste miljardair uit de hiphop scene. Dr. Dre werkte zichzelf op van de ghetto in Californië tot miljardair.

Hij heeft dus een flink CV opgebouwd en nogal wat successen behaald. Wat kunnen wij leren van hem? Welke tips heeft voor ons om succesvol te worden op onze eigen manier met onze eigen dromen? In de bovenstaande video vind je zijn 10 belangrijkste tips voor succes!

Meer tips voor succes? Bekijk dan dit boek.Yellah, deel a mattie
Redactie
In 2012 opgericht met als doel allochtoon op een andere toon te representeren. Om te werken aan een pro-acceptatie maatschappij en positieve beeldvorming. Zo positief dat iedereen allochtoon wil zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in