Ex-vluchteling geeft NAC-spelers 10.000 euro per speler

0
Redactie
Volgen ons

Redactie

In 2012 opgericht met als doel allochtoon op een andere toon te representeren. Om te werken aan een pro-acceptatie maatschappij en positieve beeldvorming. Zo positief dat in 2025 iedereen allochtoon wil zijn.
Redactie
Volgen ons

 Ex-vluchteling en inmiddels multimiljonair Salar Azimi heeft heel veel geld beloofd aan de spelers van de voelclub NAC, Breda. Iedere speler krijgt een premie van 10.000 euro als NAC promoveert naar de Eredivisie.

De premie wordt beschikbaar gesteld door de broers Salar en Sasan Azimi, twee multimiljonairs van Iraanse afkomst die als vluchtelingen naar Nederland zijn gekomen. Inmiddels zijn de broers multimiljonair, bezitten ze een kasteel, dure auto’s en zijn ze eigenaren van meerdere onderneming in onder andere telecom en vastgoed. Het verhaal van de broers zie je in een eerdere video interview van Voorbeeld Allochtoon “Van asielzoeker naar multimiljonair.”

De belofte is inmiddels in een contract vastgelegd.


Volg ons:


Yallah, deel a mattie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Redactie
In 2012 opgericht met als doel allochtoon op een andere toon te representeren. Om te werken aan een pro-acceptatie maatschappij en positieve beeldvorming. Zo positief dat in 2025 iedereen allochtoon wil zijn.

GEEN REACTIES