Ex-vluchteling geeft NAC-spelers 10.000 euro per speler

0
Redactie
Volgen ons

Redactie

In 2012 opgericht met als doel allochtoon op een andere toon te representeren. Om te werken aan een pro-acceptatie maatschappij en positieve beeldvorming.
Redactie
Volgen ons

 Ex-vluchteling en inmiddels multimiljonair Salar Azimi heeft heel veel geld beloofd aan de spelers van de voelclub NAC, Breda. Iedere speler krijgt een premie van 10.000 euro als NAC promoveert naar de Eredivisie.

De premie wordt beschikbaar gesteld door de broers Salar en Sasan Azimi, twee multimiljonairs van Iraanse afkomst die als vluchtelingen naar Nederland zijn gekomen. Inmiddels zijn de broers multimiljonair, bezitten ze een kasteel, dure auto’s en zijn ze eigenaren van meerdere onderneming in onder andere telecom en vastgoed. Het verhaal van de broers zie je in een eerdere video interview van Voorbeeld Allochtoon “Van asielzoeker naar multimiljonair.”

De belofte is inmiddels in een contract vastgelegd.


Volg ons:


Yellah, deel a mattie
Redactie
In 2012 opgericht met als doel allochtoon op een andere toon te representeren. Om te werken aan een pro-acceptatie maatschappij en positieve beeldvorming.

Reageer

Please Login to comment
  Subscribe  
Op de hoogte blijven van...