Het huis van een Marokkaans gezin in Almere is woensdag meerdere malen beklad met een hakenkruis en de tekst ’oprotten’. Dat meld dichtbij Nederland vandaag. 

Een buurbewoonster zag het hakenkruis en de tekst en verspreidde een foto ervan op twitter. De bewoonster woont naar eigen zeggen al 34 jaar in Nederland, waarvan vier jaar in Almere, en is erg van slag. Buurtbewoners zijn inmiddels uitgerukt om de vrouw een hart onder de riem te steken, meldt Almere Vandaag.

De politie is een buurtonderzoek gestart. Dat heeft nog niets opgeleverd. De zaak wordt verder onderzocht.

Yellah, deel a mattie
In 2012 opgericht met als doel allochtoon op een andere toon te representeren. Om te werken aan een pro-acceptatie maatschappij en positieve beeldvorming. Zo positief dat in 2025 iedereen allochtoon wil zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here