Spreker inhuren

Bent u op zoek naar een spreker?  Bij Voorbeeld Allochtoon hebben we inmiddels enkele jaren ervaring in het bemiddelen van sprekers op ons eigen evenementen, voor bedrijven, organisaties en ook voor televisie. Bij ons vindt u de meeste diversiteit aan sprekers.

Sprekers van nu, zijn sprekers van Voorbeeld Allochtoon. Omdat nu (tegenwoordig) Nederland bloeit in diversiteit, net als de onze sprekers bij elkaar.

Het sprekers tak van Voorbeeld Allochtoon zet allochtone sprekers weg van verschillende disciplines. Of het nou gaat om sprekers op het gebied van marketing, technologie, ondernemerschap, milieu, jongeren, innovatie, inspirerende sprekers, dichters, spoken word artiesten of sprekers over diversiteit en maatschappelijke onderwerpen. Ook bieden we een scala aan ex-vluchtelingen als sprekers aan. Zelfs muzikanten, singer song writers en gewoon goede zangers en zangeressen. Elk evenement, klein of groot, verdient een spreker en/of een artiest van Voorbeeld Allochtoon om de diversiteit aan sprekers erin te houden. Om uw evenement een evenement van nu te maken. Zo spreekt uw evenement een groter publiek aan en inspireert u uw collega’s of bezoekers.

Door de jaren heen hebben we een groot netwerk opgebouwd aan sprekers en artiesten. Zowel beginnende sprekers en artiesten als ervaren sprekers en artiesten. Voor grote budgetten en kleine budgetten. Al onze sprekers en artiesten zijn gescreend waardoor we kwaliteit en toegevoegde waarde kunnen garanderen. Geen enkele andere sprekersbureau heeft een sprekers portfolio zo divers aan etnische achtergronden als Voorbeeld Allochtoon. Bij ons zit u meteen goed.

Wilt u informeren over een geschikte spreker of artiest voor uw evenement en de kosten? Laat ons dan via de mail weten wanneer uw evenement plaats gaat vinden, waar uw evenement over gaat en wat u nodig heeft. Dan overleggen we graag met u, nemen we uw wensen door en vinden dan een passende spreker en/of artiest voor uw evenement om er een geslaagde dag of avond van te maken. Om informatie op te vragen kunt mailen naar info@voorbeeld-allochtoon.nl. We reageren doorgaan binnen 48 uur.


Yallah, deel a mattie:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •