Voorbeeld Allochtoon bestaat inmiddels bijna 4 jaar. Sinds het begin hebben we veel dingen uitgeprobeerd. Er zijn in de loop van de tijd dingen geflopt en andere dingen hebben stand gehouden. Nu overweeg ik om een Voorbeeld Allochtoon vlog te beginnen om ons publiek meer inzichten intern te bieden. Wel of niet doen?

Het idee van de vlog is om dagelijks te gaan filmen hoe ik naar mijn ambities toe werk als allochtoon zijnde. Van grote dingen tot kleine dingen. Ik wil gaan filmen hoe ik Voorbeeld Allochtoon verder uitbouw en wil het publiek daar meer bij betrekken, maar ook een inkijk bieden. Ook wil ik zo nu en dan thema’s behandelen in de vlogs. Het kunnen thema’s zijn over het behalen van succes, het overwinnen van obstakels of actuele onderwerpen. De kijker mag suggesties doen.

Daarnaast wil ik zo nu en dan in de vlogs op bezoek gaan bij mensen die al bepaalde successen hebben behaald om advies te vragen. Korte gesprekken hoe hij of zij bepaalde successen heeft behaald en wat belangrijke tips zijn voor mij, maar ook voor jou. Dus zou het tof zijn als jij suggesties zou doen bij wie ik langs moet gaan en wat ik moet vragen. Is dat leuk?

Met de vlog wil ik de likers en volgers van Voorbeeld Allochtoon meer inzichten geven over de gang van zaken. Maar ook inspiratie en positiviteit bieden. Ik ben van plan om het dagelijks te gaan filmen om vervolgens het in 3 of 4 keer per week op YouTube te plaatsen en via sociale media kanalen te verspreiden.

Mijn vraag aan jullie is:

Zal ik het doen? Ja of nee?
Wat zou je leuk vinden en wat spreekt je het meest aan?
Welke thema’s moet ik zeker behandelen? Welke vragen heb jij die ik kan beantwoorden? En, bij wie zou ik zeker langs moeten gaan om tips en advies te vragen?
Ik ben benieuwd naar jullie reacties en inbreng. Je kan je reactie hieronder plaatsen of reageren op het artikel op het sociale netwerk waar je dit artikel hebt gezien.

En mocht je meer ideeën, suggesties en tips hebben voor de Voorbeeld Allochtoon vlog, laat het mij dan weten. Het belangrijkste is dat het inzichten biedt en positief en inspirerend is. In de tussentijd kun je alvast abonneren op het Voorbeeld Allochtoon YouTube kanaal.

Wellicht plaats ik komende maandag of dinsdag de allereerste vlog….Yellah, deel a mattie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in