Elk jaar gaat Voorbeeld Allochtoon samenwerkingen aan met bedrijven om volgens een eigenwijze, en inmiddels bewezen filosofie en werkwijze te werken aan een betere en inspirerende samenleving en (bedrijfs)culturen. Het is ons doel om op een inspirerende wijze zowel allochtone talenten als bedrijven kennis en netwerken aan te reiken. Samenwerkingspartners en sponsorpartners spelen hierbij een belangrijke rol. De samenwerkingen uiten zich in het organiseren van inspirerende en unieke seminars volgens een bewezen formule die wij in 2014 hebben geïntroduceerd.

Onze samenwerkingspartners en sponsorpartners vinden het belangrijk dat allochtone jongeren mogelijkheden krijgen zich te ontwikkelen, hun talenten te ontplooien en vinden het belangrijk om deze talenten in hun netwerk te verkrijgen en hen zelf ook te inspireren door kennis en inzichten met hen te delen.

Hieronder treft u een recente overzicht van samenwerkingspartner en sponsorpartners van Voorbeeld Allochtoon. Doorlopend updaten wij deze pagina wanneer er nieuwe ontwikkelingen zijn. Bent u van een bedrijf, overheid of media en wilt u ook samenwerken met Voorbeeld Allochtoon? Stuur dan een e-mail naar info@voorbeeld-allochtoon.nl om te informeren naar de mogelijkheden.


Partners 2016


Voorgaande partners