Calendar

apr
12
do
Voorbeeld Allochtoon Theatershow – Enschede @ Concordia Theater
apr 12 @ 20:30 – 22:30
Voorbeeld Allochtoon Theatershow - Enschede @ Concordia Theater | Enschede | Overijssel | Nederland

Een inspirerend, humoristisch en ontroerend programma over het najagen van ambities, vooroordelen, discriminatie, racisme, doorzettingsvermogen en vluchtelingen.

Op het podium staan allochtonen (kan dat woord eigenlijk nog wel gebruikt worden? De show geeft er een verrassend antwoord op!), mensen van vlees en bloed, die hun persoonlijke verhaal vertellen. Naast het hoofdverhaal van George Arakel worden iedere voorstelling vier nieuwe verhalen verteld door vier vertellers. De namen van deze vertellers worden te zijner tijd bekend gemaakt.

Soms wrang, soms vervreemdend, verrassend, soms grappig, maar altijd energiek en hoopvol. Middels hun persoonlijke verhalen toont de voorstelling het beeld van een multiculturele samenleving, die zoekt naar vormen van zelfliefde, verbinding en wederzijdse acceptatie. Het anders zijn wordt niet uit de weg gegaan, maar juist benoemd, onderzocht en vooral gevierd.

De voorstelling is een feest. In alle opzichten. Naast inspiratie en entertainment biedt deze voorstelling inzicht; het programma zal je blik op de wereld blijvend veranderen. Of je nou autochtoon of allochtoon bent. Het verbindt en biedt een ander perspectief van de maatschappelijke werkelijkheid.

Met een UT-studentenkaart bezoek je deze voorstelling voor slechts EUR 7,50! Boek (max. 2) online kaarten met de kortingscode VRIJHOF. Let op: je moet je studentenkaart kunnen tonen aan de zaal!