BBC ligt onder vuur vanwege een sketch die ze hebben gemaakt over ”de huisvrouwen van ISIS.” De sketch zou ongevoelig en ongepast zijn en de door ISIS onderdrukte, vrouwen belachelijk hebben gemaakt. 

De titel van de sketch is “The real housewives of ISIS” en is afgeleid van “The Real Housewives of Beverly Hills,” dat vooral in de Verenigde Staten een begrip is geworden. Voorstanders van de sketch vinden dat er gelachen moet kunnen worden om ISIS en vinden dat er niets mis mee is. Tegenstanders vinden het onsmakelijk en te ver gaan.


Volg ons:


Yellah, deel a mattie
In 2012 opgericht met als doel allochtoon op een andere toon te representeren. Om te werken aan een pro-acceptatie maatschappij en positieve beeldvorming. Zo positief dat in 2025 iedereen allochtoon wil zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here