Ontroerende pro-Palestina video: knuffel een terrorist

0
Redactie
Volgen ons

Omar Al-Bach uit Canada maakte een ontroerend Youtube filmpje met twee Palestijnse meisjes met de boodschap dat de kinderen in Palestina geen terroristen zijn en dat de bombardementen, waarbij veel kinderen om het leven komen in Palestina, moeten ophouden. 

In het YouTube filmpje staan twee kleine meisjes op een stoep met een bord in hun hand waarop staat “Knuffel een terrorist.” Voorbijgangers kunnen spontaan stoppen en de meisjes een knuffel geven. In het filmpje zeggen de meisjes tegen voorbijgangers: “we zijn geen terroristen.”

Een ontroerende boodschap.

Onder vuur
Palestina staat onder vuur door Israël. In twee weken kwamen er zo een 600 mensen om het leven, waaronder meer dan 100 kinderen.


Op de hoogte blijven van meer nieuws? Like ons dan op Facebook

Yellah, deel a mattie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here