Om 16.00 uur stond heel Nederland één minuut stil ter nagedachtenis aan de slachtoffers van het vliegramp van vlucht MH17. In veel winkels werd de muziek uitgezet, het openbaar vervoer werd stil gelegd, auto’s stopten langs de weg en mensen stopten met het doen waar ze op dat moment mee bezig waren. Na het minuut stilte verschenen op twitter al gauw foto’s van waarop de minuut stilte is vastgelegd. Hieronder tref je een aantal die op twitter zijn gezet.

 


Op de hoogte blijven van meer nieuws? Like ons dan op Facebook

Yellah, deel a mattie
In 2012 opgericht met als doel allochtoon op een andere toon te representeren. Om te werken aan een pro-acceptatie maatschappij en positieve beeldvorming. Zo positief dat in 2025 iedereen allochtoon wil zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here