Vandaag postte de Facebook pagina Ik doe aangifte tegen Wilders een foto van een brief geschreven door de 10-jarige Safa El Benhaji. Safa richt zich in deze brief tot Geert Wilders.

Safa schrijft in haar brief dat ze na de uitspraken van Wilders niet goed kon slapen. Zij legt in haar brief uit dat de woorden van Wilders erg veel pijn doen en ze vertelt dat ze hoopt Wilders een keer te mogen ontmoeten om haar pijn aan hem uit te leggen.

Safa is niet het eerste kind in Nederland dat geraakt wordt door de woorden van Wilders. Eerder schreven wij over het 12-jarige meisje dat niet meer in Nederlander wilt wonen omdat ze bang is om als Anne Frank te eindigen. Omroep Brabant publiceerde het verhaal van de 11 jarige Amin waarin Amin vertelt dat zijn klasgenootjes ‘Minder minder minder!’ riepen.  Ook op andere Facebook pagina’s,  sociale media kanalen en media zien wij verhalen verschijnen van kinderen die erg geschrokken zijn.

brief.safa

Yellah, deel a mattie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here